8ste Internationale Paaseierenbeurs Reurei “Erve Kots”

 

Op zaterdag 17 februari en zondag 18 februari 2018 organiseert Reurei voor de achtste keer een internationale Paaseierenbeurs in de sfeervolle zalen van Museum Herberg “Erve Kots” te Lievelde.

 

 

Ruim 25 ei kunstenaars uit Duitsland, België, Roemenië, Oekraïne en Nederland laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelf hardende klei en geen een hetzelfde. Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van de Paaseierenbeurs meer dan de moeite waard.

Wat u beslist moet zien zijn de prachtige Pysanky eieren van Loeba en Hanja Rozak uit de Oekraïne, Norma Venrooij uit Duitsland met prachtige delfsblauwe eieren en de glas iconen van Marianne Krijene-Hemel uit Hoogland


(Eierbeurs Reurei 'Erve Kots' bij TV Gelderland Nieuws 09-03-2014)

Kom op zaterdag 17 februari en zondag 18 februari 2018 naar ‘Erve Kots’ voor de prachtige eieren, eieren om zelf te beschilderen, Paas decoratie, folklore, Paas lekkernij of gewoon voor de gezelligheid.

 

Foto’s Reurei “Erve Kots” 2015

 

(klik op de poster om deze te downloaden)